Cum comand

În urma navigării sau efectuând o căutare în lista de produse afişate pe site, adăugaţi produsele dorite în „Coşul de cumpărături”, rând pe rând, prin simpla apăsare a butonului „Adaugă în coş”, disponibil atât în lista de produse cât şi în pagina de detalii a fiecărui produs. Dacă faceţi click pe fotografia unui produs, veţi fi redirecţionaţi spre pagina de detalii a acestuia.

În pagina de detalii a fiecărui produs este disponibilă și opțiunea de a specifica numărul de bucăți/cantitatea dorită. După ce aţi terminat de adăugat produsele în Coş, se apasă butonul „Finalizează comanda”. Veți fi direcționați spre o pagină unde va fi necesar să completați datele personale pentru livrare. Aveți de asemenea posibilitatea de a adăuga mențiuni (de exemplu dacă doriţi un mod de ambalare special).

Atenție! Onorăm doar comenzile pe care le putem confirma telefonic. Vă rugăm să introduceți un număr de telefon valid la efectuarea comenzii pentru ca reprezentantul nostru de vânzări să vă poată contacta.

Comanda minimă este de 25 de lei (la care se va adăuga taxa de transport în valoare de 20 de lei).

Cum plătesc


Comanda se achită în numerar, în momentul livrării comenzii, agentului de la serviciul de curierat. Dacă greutatea coletului depăşeşte 10kg, o să vă contactăm pentru a vă informa asupra eventualelor costuri de livrare suplimentare.

Momentan plata cu cardul nu este posibilă. Dacă doriți să achitați produsele cu cardul, vă rugăm accesați site-ul nostru partener www.bonbonshop.ro care oferă această opțiune.

Cum primesc


Expedierea se va efectua la adresa specificată de dumneavoastră, oriunde pe teritoriul României, prin curier rapid (GLS) în termen de 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării telefonice a comenzii. Atenție: în weekend nu se fac livrări. Comenzile plasate vinerea sau în timpul weekendului vor fi procesate și expediate lunea. Pentru o serie de produse timpul de livrare poate fi prelungit, în funcţie de disponibilitatea stocului. În acest caz o să vă comunicăm telefonic timpul de livrare.

Pentru toate comenzile plasate pe site clienţii trebuie să achite taxele de curierat. Acestea pot varia în funcţie de greutatea şi de natura mărfii (fragil/voluminos). O să vă comunicăm telefonic înainte de expedierea comenzii dacă taxele de curierat depășesc valoarea standard afișată la plasarea comenzii. Produsele sunt transportate în condiţii optime şi vă vor fi livrate împreună cu factura și/sau chitanţa.

În cazul comenzilor livrate produsele NU se pot returna iar rambursarea comenzii nu este posibilă.

Reclamaţii


Vă rugăm sunați la numărul de telefon 0744.838.725 (Luni-Vineri în intervalul 9:00-18:00) sau scrieți-ne pe adresa de email sales@bonbonshop.ro în legătură cu orice problemă pe care o întâmpinaţi cu comanda dumneavoastră. Vom încerca soluţionarea acesteia în cel mai scurt timp posibil.